Linda Beyering (19) wint hoofdprijs Eindejaarsactie Sluis

5 mrt 2018
Zaterdagmiddag 3 maart was de spannende finaletrekking van de Eindejaarsactie Sluis! Alle gelukkigen met een winnend lot kwamen naar het Belfort waar Sancho Jansen voorzitter van de Middenstandsvereniging Sluis de prijswinnaars van harte welkom heette. De hoogte van de prijs werd bepaald door een voor één de namen van de winnaars te trekken onder toeziend ook van notaris Eric Verhaege en wethouder Peter Ploegaert. De laatst overgebleven naam ging er met de hoofdprijs vandoor. 
 
Een jaar lang 'gratis' shoppen t.w.v. € 6.000,- ging naar een jonge prijswinnares (19) uit Sluis, Linda Beyering. Haar moeder nam de prijs voor haar in ontvangst.
De 2e prijs, het mooie bedrag van € 2.000,- is gegaan naar Erik van Lierde uit St. Niklaas, de 3e prijs € 1.000,- was voor mevrouw Schiettekatte uit Oostende. 
 
Ook de overige prijswinnaars gingen naar huis met mooie bedragen t.w.v. € 150,- tot 450,-, een mooi bos bloemen en een goodiebag.
 
Alle prijzen zijn uitgekeerd in waardebonnen van de Middenstandsvereniging Sluis, de prijswinnaars kunnen nog eens gezellig komen winkelen of uit eten gaan in Sluis. 
Alle prijswinnaars gefeliciteerd en veel plezier met de waardebonnen!