Zwinstedenloop gaat virtueel

cropped-logo-oranje.jpg

De Zwinstedenloop gaat virtueel.

Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat er binnen afzienbare tijd grotere evenementen mogen worden georganiseerd. De traditionele 27e editie van de Zwinstedenloop in maart 2021 zal helaas geen doorgang vinden, wel komt er een virtuele versie! Omdat wij de loop van 2021 niet zomaar aan ons voorbij willen laten gaan, hebben wij besloten een alternatief aan te bieden, waardoor wij onze trouwe en nieuwe fans toch de gelegenheid geven de verschillende afstanden van de Zwinstedenloop te lopen.

Hoe gaan wij dat doen?

In de periode van 21 tot en met 28 maart 2021 gaan wij een 1e editie van de virtuele Zwinstedenloop op touw zetten. Dit geeft deelnemers de kans om de gekozen afstand op het door hen gewenste moment te volbrengen. In deze periode is het mogelijk de afstanden van 5 en 10 kilometer en natuurlijk de halve marathon te voltooien. En niet alleen hardlopen; met deze virtuele versie gaan wij ook de wandelaars aanmoedigen mee te doen.

Middels een gratis inschrijving via www.zwinstedenloop.nl kan men kiezen een bepaalde afstand hard te lopen of te wandelen. Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk een unieke medaille te bemachtigen! Deze virtuele editie heeft geen wedstrijdelement maar zal wel een virtueel klassement bieden.

Iedereen die zich voor 2020 had ingeschreven, was al automatisch doorgeschoven naar 2021. Door de overmachtssituatie zullen wij deze voorinschrijvers wederom een jaartje doorschuiven. In 2022 zijn zij van harte welkom om alsnog hun gekozen afstand van de Zwinstedenloop te lopen.

Ook willen wij het beoogde goede doel van 2020, de Ouderen van Rozenoord, welke zich vrijwillig en belangeloos inzetten op ouderenzorglocatie Rozenoord, alsnog een hart onder de riem steken. Bij elke inschrijving is het mogelijk een donatie te doen en van elke bestelde medaille zal ook een deel worden geschonken aan de Ouderen van Rozenoord. De afgelopen periode heeft ook het Coronavirus het Rozenoord bereikt en iedereen betrokken bij het Rozenoord verdient zeker een steuntje in de rug!

Doe mee en ga voor die unieke Sluise medaille! Meer informatie is te vinden op www.zwinstedenloop.nl

Wanneer

Van zo 21 maart 2021 tot zo 28 maart 2021, dagelijks

Prijs

Gratis

Reserveren