Rondleidingen met stadsgids

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het boeken van een rondleiding.

 

Stadswandeling

U kunt kiezen voor een stadswandeling met gids (duur 1 uur). Tijdens deze rondleiding vertelt de gids over de geschiedenis van Sluis en leuke anakdotes en wetenswaardigheden. 

Rondleiding in enige Belfort van Sluis

Het prachtige gerestaureerde Belfort van Sluis (het enige in Nederland) is in 2013 geopend als interactief museum, ook hier verzorgen wij voor u een rondleiding met een deskundige gids. Komt u tijdens de openingstijden van het museum kan u na afloop van de rondleiding op eigen gelegenheid de toren beklimmen. 

Uitgebreide stadswandeling 

Ook kunt u kiezen voor combinatie van bovenstaande 2 rondleidingen of een uitgebreide stadswandeling over de stadswallen (1,5 tot 2 uur - max. 25 personen). 

Culinaire wandeling

Cultuur, historie en culinair worden met elkaar combineren, dat kan tijdens onze culinaire wandeling. De deskundige gids neemt u mee naar 3 verschillende - goed aangeschreven - restaurants zodat u op het eind van de rondleiding een 3-gangen menu heeft genuttigt. Tijdens de rondleiding neemt de gids u mee voor een rondleiding in het Belfort en na het hoofdgerecht doet u nog een korte stadswandeling. En zo bent u aan het eind van de culinaire wandeling voldaan en heeft u volop nieuwe indrukken van Sluis opgedaan.

Meer informatie over deze rondleidingen en reserveren kan bij VVV Inspiratiepunt Sluis via sluis@vvvzeeland.nl of tel. 0031 (0) 117 461700